File-ul se feliaza subtire, usturoiul se cresteaza in patru, in cinci locuri, morcovii si telina se taie bastonase micute, feniculul se feliaza. Intr-
File-ul se feliaza subtire, usturoiul se cresteaza in patru, in cinci locuri, morcovii si telina se taie bastonase micute, feniculul se feliaza. Intr-o tigaie, in uleiul incins, se rumeneste putin usturoiul. Se scoate si se pune feniculul, care se prajeste pe ambele parti pana se inmoaie si se scoate din tigaie. Se adauga pestele, peste care se presara sare, piper si sucul de la o jumatate de lamaie. Cand este gata compozitia, se scoate pe o farfurie si se adauga legumele care se calesc.
Se serveste cald, cu felii de lamaie si frunze de fenicul.
Alte retete:
Curcan umplut
Ciuperci la cuptor
Rulada de porc
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii