Somon cu fenicul

File-ul se feliaza subtire, usturoiul se cresteaza in patru, in cinci locuri, morcovii si telina se taie bastonase micute, feniculul se feliaza. Intr-

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr file somon
  • 2 radacina fenicul
  • 4 catei de usturoi
  • 100 ml ulei de masline
  • 100 gr morcovi
  • 100 gr telina
  • 1 lamaie
  • piper
  • sare

Mod de preparare

File-ul se feliaza subtire, usturoiul se cresteaza in patru, in cinci locuri, morcovii si telina se taie bastonase micute, feniculul se feliaza. Intr-o tigaie, in uleiul incins, se rumeneste putin usturoiul. Se scoate si se pune feniculul, care se prajeste pe ambele parti pana se inmoaie si se scoate din tigaie. Se adauga pestele, peste care se presara sare, piper si sucul de la o jumatate de lamaie. Cand este gata compozitia, se scoate pe o farfurie si se adauga legumele care se calesc.
Se serveste cald, cu felii de lamaie si frunze de fenicul.

Alte retete:

Curcan umplut

Ciuperci la cuptor

Rulada de porc

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc