Somonul surpriza pentru mese festive este o mancare cu peste delicioasa ce poate fi servit ca si aperitiv. Se spala, apoi se fierbe orezul bine, dupa care se adauga zahar.
Somonul surpriza pentru mese festive este o mancare cu peste delicioasa ce poate fi servit ca si aperitiv. Se spala, apoi se fierbe orezul bine, dupa care se adauga zahar, sare, piper, o lingurita de otet de mere si se lasa la racit. Castravetele se spala bine, dar nu se curata, se taie felii rotunde si se aseaza pe platou. Din orez, cu mana umeda facem bilute de forma unei nuci, pe care le punem peste feliile de castravete. Peste orez presaram susan prajit, iar deasupra punem somonul cate o felie rulata sau impaturita in patru.
Peste somonul surpriza stoarcem putina zeama de lamaie.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPentru a avea un impact haios si atractiv pentru copii, m-am jucat un pic cu imaginatia. Pana si copiii mofturosi o sa...
Piftie Purcelusii veseliIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii