Somonul surpriza pentru mese festive este o mancare cu peste delicioasa ce poate fi servit ca si aperitiv. Se spala, apoi se fierbe orezul bine, dupa care se adauga zahar.
Somonul surpriza pentru mese festive este o mancare cu peste delicioasa ce poate fi servit ca si aperitiv. Se spala, apoi se fierbe orezul bine, dupa care se adauga zahar, sare, piper, o lingurita de otet de mere si se lasa la racit. Castravetele se spala bine, dar nu se curata, se taie felii rotunde si se aseaza pe platou. Din orez, cu mana umeda facem bilute de forma unei nuci, pe care le punem peste feliile de castravete. Peste orez presaram susan prajit, iar deasupra punem somonul cate o felie rulata sau impaturita in patru.
Peste somonul surpriza stoarcem putina zeama de lamaie.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii