Pentru stavrid prajit pestele se curata, se indeparteaza capul, se spala si se sareaza. Faina se cerne. Laptele se fierbe si se raceste.
Pentru stavrid prajit pestele se curata, se indeparteaza capul, se spala si se sareaza. Faina se cerne. Laptele se fierbe si se raceste. Pestele se trece prin lapte, faina amestecata cu boia si se prajeste in ulei.
Stavridul prajit se serveste cald sau rece, cu diferite garnituri din legume.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii