Stiuca umpluta

Daca doriti sa preparati o reteta cu peste delicioasa, stiuca umpluta este reteta pe care o cautati. Este o mancare cu peste foarte consistenta dar usor de preparat.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Stiuca umpluta

Ingrediente

  • Ceapa verde
  • ceapa veche
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • oua
  • cartofi fierti
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Stiuca se jupuieste de piele, se curata pe dinaunru cu dosul cutitului, se aduna toata carnea de pe sira spinarii si se indeparteaza oasele mari. Se toaca carnea, ceapa, usturoiul, cartofii, patrunjelul (prin masina de tocat) se pune oul, sare si piper dupa gust. Se amesteca bine (cu mana). Se umple stiuca si capetele dupa ce le-ati scos urechile. Va trebuie si un ac mai marisor si ata mai grosuta, se coase stiuca si totodata se gaureste cu acul din loc in loc...sa nu "explodeze" in cuptor. Se coace in cuptor la foc domol dupa ce ati pus-o in tava si ati uns tava cu ulei...Nu la foc rapid ca e posibil sa crape...Este gata cand prinde o culoare aurie.


Stiuca umpluta se serveste calda. Reteta propusa de Aninita pe forum culinar

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci