Ciupercile se spala si se pun cu o lingura de unt sa fiarba inabusite in apa ce o lasa. Feliile de morun curatate si spalate se pun impreuna cu o cea
Ciupercile se spala si se pun cu o lingura de unt sa fiarba inabusite in apa ce o lasa. Feliile de morun curatate si spalate se pun impreuna cu o ceapa tocata intr-un vas uns cu unt, pe foc mic, sa se inabuse, acoperite cu capac.Cand incep sa se rumeneasca, se adauga faina, vinul, apa, sare, piper si patrunjel verde tocat. Se fierb totul pana scade apa.
Feliile de morun se servesc impreuna cu ciupercile adaugate intre ele.
Alte retete culinare:
Pastrav la cuptor
Ardei umpluti
Ciuperci la cuptor
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeNumai buna pentru o zi de post si rapid de executat, gata in maxim 15 minute.
Mancare de post- tocanita de ciuperci
Comentarii