Am pus ceapa taiata marunt la calit in 2 linguri de ulei de masline. Cand era aurie, am adaugat ciupercile taiate in sferturi, patrunjel si cateii de
Am pus ceapa taiata marunt la calit in 2 linguri de ulei de masline. Cand era aurie, am adaugat ciupercile taiate in sferturi, patrunjel si cateii de usturoi intregi, sare si piper.
Alaturi, in apa clocotita cu sare si o lingurita de otet, am pus ardeii la oparit.
Cand ciupercile erau "scazute", am scos cateii de usturoi si i-am aruncat, le-am pus la racorit, apoi le-am trantit in robot.
Le-am amestecat apoi cu un praf de boia de ardei, sare, piper, orez si o lingura de pasta de rosii.
Si am procedat la umplerea ardeilor, dupa care am dat la cuptor.
La fiert am adaugat o lingura de pasta de rosii diluata in cam 400ml de apa cu sare si piper.
Sunt mai buni de mancat reci.
Pofta buna!
Reteta Ardei umpluti cu ciuperci si orez a fost propusa de Blonde pe forum culinar.ro
Alte retete de post gasiti aici:
Mancare de fasole
Conopida gustoasa
Tarte cu morcovi
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii