Iata o reteta delicioasa, simpla si fara grasimi! Crochete rumene din conopida, coapte in cuptor, aromate si numai bune pentru o gustare rapida!
Rupe conopida in buchetele, spal-o bine si pune-o sa fiarba pentru 10 minute in apa clocotita cu putina sare. Scurge-o, clateste-o cu apa rece si las-o intr-o sita. Taie apoi conopida in cubulete si amestec-o cu branza data pe razatoarea cu ochiuri mari. Adauga ouale, mararul, pesmetul si optional, semintele de pin, pentru o textura crocanta. Condimenteaza dupa gust cu sare si piper, nucsoara rasa si omogenizeaza bine compozitia. Formeaza crochetele si asaza-le intr-o tava, pe hartie de copt. Pune tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade, pentru 20 de minute, pana se rumenesc usor deasupra. Lasa crochetele putin la racit si serveste-le alaturi de un sos cu iaurt, marar si usturoi
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii