Iata o reteta delicioasa, simpla si fara grasimi! Crochete rumene din conopida, coapte in cuptor, aromate si numai bune pentru o gustare rapida!
Rupe conopida in buchetele, spal-o bine si pune-o sa fiarba pentru 10 minute in apa clocotita cu putina sare. Scurge-o, clateste-o cu apa rece si las-o intr-o sita. Taie apoi conopida in cubulete si amestec-o cu branza data pe razatoarea cu ochiuri mari. Adauga ouale, mararul, pesmetul si optional, semintele de pin, pentru o textura crocanta. Condimenteaza dupa gust cu sare si piper, nucsoara rasa si omogenizeaza bine compozitia. Formeaza crochetele si asaza-le intr-o tava, pe hartie de copt. Pune tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade, pentru 20 de minute, pana se rumenesc usor deasupra. Lasa crochetele putin la racit si serveste-le alaturi de un sos cu iaurt, marar si usturoi
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataCiorbita de ''verisoare'' dulci cu legume pline de vitamine,intareste sistemul imunitar ( sper ca am zis un adevar,ramane de...
Ciorbita de perisoare cu amestec de legumeIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii