Fasole batuta dreasa cu usturoi

Fasole batuta este o reteta delicioasa. Pentru fasole batute ai nevoie de fasole boabe, ulei, usturoi, ketchup, ceapa si delikat.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr fasole boabe
  • 1 pahar ulei
  • 2 linguri delikat
  • 1 capatana usturoi
  • 1-2 linguri ketchup
  • 1 ceapa

Mod de preparare

Fasolea batuta se prepara astfel: se spala fasolea, apoi se lasa la fiert aproximativ 2 ore, in apa cu delikat. Se strecoara, dupa ce a fiert, apoi se mixeaza cu mixerul, adaugand ulei ca la maioneza. Se adauga usturoiul zdorbit, o lingura de ketchup si sare dupa gust.


Se serveste decorata cu ceapa calita in ulei si ketchup.

Alte retete culinare:

Maioneza de post

Clatite de post

Sarmale de post

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori