Fasole batuta este o reteta delicioasa. Pentru fasole batute ai nevoie de fasole boabe, ulei, usturoi, ketchup, ceapa si delikat.
Fasolea batuta se prepara astfel: se spala fasolea, apoi se lasa la fiert aproximativ 2 ore, in apa cu delikat. Se strecoara, dupa ce a fiert, apoi se mixeaza cu mixerul, adaugand ulei ca la maioneza. Se adauga usturoiul zdorbit, o lingura de ketchup si sare dupa gust.
Se serveste decorata cu ceapa calita in ulei si ketchup.
Alte retete culinare:
Maioneza de post
Clatite de post
Sarmale de post
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii