Pentru aceasta reteta aveti nevoie de fasole boabe, ceapa, boia, piper, ulei de masline si sare.
Fasolea se lasa la inmuiat de seara si pana a doua zi dimineata. Se pune apoi la fiert, se schimba apa de 3-4 ori, iar dupa ce s-a fiert si s-a inmuiat bine se pune intr-o sita la scurs. Separat, se incinge ulei intr-un vas si se adauga ceapa la calit. Se adauga apoi fasolea fiarta, se condimenteaza cu sare, piper si boia dulce, apoi se introduce in cuptor si se lasa la scazut.
Fasolea se serveste cu muraturi.
Alte retete de post
Sarmale de post
Cornulete de post
Maioneza de post

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii