Foietaj cu ciuperci, feta si rosii

Foietajul cu ciuperci poate fi facut in diverse combinatii. Daca preferati cascaval in loc de feta sau nu doriti sa folositi rosii puteti pur si simp

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Foietaj cu ciuperci, feta si rosii

Ingrediente

  • 1 kg foietaj
  • 1 kg ciuperci de padure
  • 3 oua
  • 200 g feta
  • 4 rosii
  • frunze de salvie
  • cimbru
  • sare
  • piper verde
  • 200 g pesmet
  • 2 catei de usturoi

Mod de preparare

Foietajul cu ciuperci poate fi facut in diverse combinatii. Daca preferati cascaval in loc de feta sau nu doriti sa folositi rosii puteti pur si simplu sa le eliminati. Scoateti foietajul din congelator si lasati-l sa se decongeleze la temperatura camerei. Intr-un castron amestecati toate ingredientele si mai puneti sare si piper dupa gust. Puteti fie sa rulati acesta umplutura in foietaj sau sa tapetati o forma de tort cu aluatul de foietaj si sa puneti umplutura. La fel de bine puteti sa faceti niste pateuri. Indiferent de varianta pe care o alegeti se lasa la cuptor pana se rumeneste aluatul, adica aproximativ 40 de minute.


Se poate servi cald sau rece si poate fi insotit de o salata.

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc