Garnitura asortata care contine fasole verde, morcovi, cartofi si orez este o garnitura gustoasa si energizanta.
Garnitura asortata se prepara simplu, ca buna ziua:
Fasolea verde proaspata se curata, se spala si se fierbe in apa cu sare (cea conservata se scurge de lichid si se trece sub jet de apa rece).
Cartofii si morcovii se spala, se curata si se taie rondele apoi se fierb in apa cu sare. Se scurg de lichid.
Fasolea verde fiarta se adauga peste morcovii si cartofii fierti.
Orezul se alege de impuritati, se spala in mai multe ape. Se fierbe in lichidul ramas de la fierberea legumelor.
Patrunjelul verde se spala si se taie marunt.
Se serveste cald, cu unt topit si patrunjel verde deasupra.
Garnitura asortata este ideala pentru preparate din carne.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii