Garnitura asortata care contine fasole verde, morcovi, cartofi si orez este o garnitura gustoasa si energizanta.
Garnitura asortata se prepara simplu, ca buna ziua:
Fasolea verde proaspata se curata, se spala si se fierbe in apa cu sare (cea conservata se scurge de lichid si se trece sub jet de apa rece).
Cartofii si morcovii se spala, se curata si se taie rondele apoi se fierb in apa cu sare. Se scurg de lichid.
Fasolea verde fiarta se adauga peste morcovii si cartofii fierti.
Orezul se alege de impuritati, se spala in mai multe ape. Se fierbe in lichidul ramas de la fierberea legumelor.
Patrunjelul verde se spala si se taie marunt.
Se serveste cald, cu unt topit si patrunjel verde deasupra.
Garnitura asortata este ideala pentru preparate din carne.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDaca si Matei a zis ca e extraordinara ciorba asta, eu nu mai adaug nimic. Doar va spun cum am pregatit-o. :)
Ciorba radauteanaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii