Garnitura asortata care contine fasole verde, morcovi, cartofi si orez este o garnitura gustoasa si energizanta.
Garnitura asortata se prepara simplu, ca buna ziua:
Fasolea verde proaspata se curata, se spala si se fierbe in apa cu sare (cea conservata se scurge de lichid si se trece sub jet de apa rece).
Cartofii si morcovii se spala, se curata si se taie rondele apoi se fierb in apa cu sare. Se scurg de lichid.
Fasolea verde fiarta se adauga peste morcovii si cartofii fierti.
Orezul se alege de impuritati, se spala in mai multe ape. Se fierbe in lichidul ramas de la fierberea legumelor.
Patrunjelul verde se spala si se taie marunt.
Se serveste cald, cu unt topit si patrunjel verde deasupra.
Garnitura asortata este ideala pentru preparate din carne.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii