Garnitura asortata

Garnitura asortata care contine fasole verde, morcovi, cartofi si orez este o garnitura gustoasa si energizanta.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Garnitura asortata

Ingrediente

  • fasole verde proaspata 450 g sau conserva 300 g
  • cartofi 900 g
  • morcovi 200 g
  • orez 60 g
  • unt 75 g
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Garnitura asortata se prepara simplu, ca buna ziua:

Fasolea verde proaspata se curata, se spala si se fierbe in apa cu sare (cea conservata se scurge de lichid si se trece sub jet de apa rece).

Cartofii si morcovii se spala, se curata si se taie rondele apoi se fierb in apa cu sare. Se scurg de lichid.

Fasolea verde fiarta se adauga peste morcovii si cartofii fierti.

Orezul se alege de impuritati, se spala in mai multe ape. Se fierbe in lichidul ramas de la fierberea legumelor.

Patrunjelul verde se spala si se taie marunt.


Se serveste cald, cu unt topit si patrunjel verde deasupra.

Garnitura asortata este ideala pentru preparate din carne.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori