Se decojesc ouale fierte si se taie in doua pe lung. Galbenusurile se pun intr-o farfurie adanca, se sfarma bine, se amesteca cu verdeata tocata, se
Se decojesc ouale fierte si se taie in doua pe lung. Galbenusurile se pun intr-o farfurie adanca, se sfarma bine, se amesteca cu verdeata tocata, se sareaza amestecul, se pipereaza dupa gust, se leaga cu
o lingurita de unt. Se umplu albusurile, se lipesc doua cate doua, se asaza intr-o forma unsa, se acopera cu albus batut spuma si se acopera cu pesmet, apoi se introduce forma in cuptorul cald.
Cand ouale s-au rumenit, se scot cu atentie, se pun pe un platou ornat cu frunze de salata verde sau cu frunze de andive. Se servesc imediat.
Alte preparate culinare recomandate
Ardei umpluti
Mancare de mazare
Legume la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii