Pilaful caribian este delicios. Pentru aceasta mancare de post cu orez trebuie sa folositi ceapa, unt, usturoi si alte mirodenii.
Pilaful caribian este delicios. Pentru aceasta mancare de post cu orez se caleste ceapa si usturoiul in untul topit cam 5 minute.
Se adauga orezul si se prajeste putin. Se adauga restul ingredientelor si se acopera cu un capac.
Cand incepe sa fiarba, se da la foc mic si se mai tine 20 minute.
Se opreste focul si se lasa asa 5 minute.
Pilaful caribian se serveste cald. Il puteti manca asa simplu sau il puteti folosi pe post de garnitura.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii