Quiche cu spanac si rosii imbina in mod delicios si armonios ingrediente sanatoase.
Pentru aluat se framanta toate ingredientele si se lasa la rece pentru o jumatate de ora.
Spanacul proaspat se opareste si se toaca marunt, apoi se asezoneaza cu sare si piper.
Branza si smantana se amesteca bine intr-un bol, eventual cu mixerul, se adauga galbenusurile, faina si la sfarsit albusurile batute. Se amesteca usor si se mai potriveste de sare.
Din aluat se va intinde o foaie, care se va aseza pe o forma unsa, astfel incat sa acopere si peretii formei. Intepati aluatul cu o furculita din loc in loc. Asezati peste aluat spanacul, apoi crema de branza si smantana.
Oul se bate si se adauga pe branza . La sfarsit presarati cu cascavalul ras si asezati rondelele de rosii.
Puneti la cuptor, la 180C pentru 45-50 minute, pana se rumeneste.
Se poate servi atat cald cat si rece.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii