Pentru aceasta reteta aveti nevoie de tofu, sos de soia, ulei, patrunjel, ceapa, piper boabe, vin alb, supa, maghiran si cimbru.
Se stropesc feliile de tofu cu sos de soia. Dupa cateva minute se pun la prajit in ulei incins, apoi se scot si se lasa deoparte. Se prajeste ceapa tocata marunt, impreuna cu patrunjelul, boabele de piper si se stinge totul cu vin alb. Se adauga apoi supa de legume, verdeata si se lasa la fiert cateva minute.
Bucatile de tofu se servesc cu sosul si cu garnitura de orez.
Alte retete de post:
Sarmale de post
Clatite de post
Maioneza de post
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii