Pizza cu ciuperci

Blatul de pizza se prepara conform retetei traditionale - Blat de pizza. Se intinde blatul in tava unsa cu ulei, se unge cu putina pasta de ardei si

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • un blat de pizza
  • 150 gr masline fara samburi
  • 1 legatura ceapa verde
  • pasta de ardei
  • 150 gr ciuperci Champignon
  • 150 gr hribi cenusii
  • 150 gr galbiori
  • parmezan ras
  • pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Blatul de pizza se prepara conform retetei traditionale - Blat de pizza.

Se intinde blatul in tava unsa cu ulei, se unge cu putina pasta de ardei si sos de pasta de tomate.

Se aseaza alternativ ciuperci Champignon, masline fara samburi, ceapa verde si apoi hribi cenusii si galbiori, completand cu ceapa verde.

Peste toate se presara parmezan ras.

Se da la cuptorul incins timp de 15-20 minute.
Alte retete

Spaghete carbonara

Zacusca de vinete

Zacusca fasole

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Placinta cu dovlecei

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Placinta cu dovlecei
Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi
Cele mai apreciate rețete
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga
1
Mancaruri cu ciuperci

Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga

Sa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...

Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga
Placinta cu iaurt
2
Prajituri

Placinta cu iaurt

Se bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...

Placinta cu iaurt
Aluat pizza
3
Paste si pizza

Aluat pizza

Se framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...

Aluat pizza
Parteneri
Cârnați la garniță ( conservați în untură)
Bucataras.RO

Cârnați la garniță ( conservați în untură)

Așa, că tot am gătat cârnații la garniță, vă aduc acum și rețeta. Nu e grea doar că implică timp și răbdare. E...

Cârnați la garniță ( conservați în untură)
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa