Blatul de pizza se prepara conform retetei traditionale - Blat de pizza. Se intinde blatul in tava unsa cu ulei, se unge cu putina pasta de ardei si
Blatul de pizza se prepara conform retetei traditionale - Blat de pizza.
Se intinde blatul in tava unsa cu ulei, se unge cu putina pasta de ardei si sos de pasta de tomate.
Se aseaza alternativ ciuperci Champignon, masline fara samburi, ceapa verde si apoi hribi cenusii si galbiori, completand cu ceapa verde.
Peste toate se presara parmezan ras.
Se da la cuptorul incins timp de 15-20 minute.
Alte retete
Spaghete carbonara
Zacusca de vinete
Zacusca fasole
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiEste un aperitiv tare bun pe masa de sarbatori, de pus la pachet sau oricum preferati sa il serviti! Important este ca e...
Chec aperitivTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniAnul acesta am pus impreuna cu mama gogonele colorate si dragute, ne-am jucat aranjandu-le in borcane, dar cel mai mult o sa...
Gogonele in saramuraReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe face o maia dupa care se framanta bine aluatul din faina lapte cald si sare . Aluatul este bun si pentru paine. Se lasa la...
Placinta cu branza ca in MaramuresCand este vorba de prajituri cu citrice, sunt prima care ma abonez la o feliuta, pentru ca iubesc aroma citricelor, dar mai...
Desert prajitura cu crema de limeSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii