Pentru a realiza aceasta delicioasa si rapida reteta de alivanca, sunt necesare urmatoarele ingrediente: branza de vaci, smantana, ulei, malai, faina, oua, sare.
Pentru a realiza aceasta delicioasa si rapida reteta de alivanca, sunt necesare urmatoarele ingrediente: branza de vaci, smantana, ulei, malai, faina, oua, sare. Se freaca branza cu ouale, se adauga sarea, 2 linguri smantana, uleiul si se amesteca bine. Se pune malaiul amestecat cu faina.
Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu putin ulei si se pune la cuptor la foc potrivit pana se rumeneste.
Se serveste taiata in bucati potrivit de mari, fierbinte, cu restul de smantana.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii