Alivanca

Pentru a realiza aceasta delicioasa si rapida reteta de alivanca, sunt necesare urmatoarele ingrediente: branza de vaci, smantana, ulei, malai, faina, oua, sare.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g branza de vaci
  • 3 oua
  • 3 linguri malai
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • 1 pahar smantana.

Mod de preparare

Pentru a realiza aceasta delicioasa si rapida reteta de alivanca, sunt necesare urmatoarele ingrediente: branza de vaci, smantana, ulei, malai, faina, oua, sare. Se freaca branza cu ouale, se adauga sarea, 2 linguri smantana, ule­iul si se amesteca bine. Se pune malaiul amestecat cu faina.

Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu putin ulei si se pune la cuptor la foc potrivit pana se rumeneste.


Se serveste taiata in bucati potrivit de mari, fierbinte, cu restul de smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci