Se pune laptele la fiert si, cind da in clocot, se face focul mic si se adauga malaiul umezit citeva minute in apa rece. Se clocotesc impreuna zece mi
Se pune laptele la fiert si, cind da in clocot, se face focul mic si se adauga malaiul umezit citeva minute in apa rece. Se clocotesc impreuna zece minute, timp in care se amesteca fara intrerupere cu o lingura de lemn.
Se bat albusurile spuma, se rastoarna peste malaiul care. fierbe, la foc mic. Se amesteca in continuare, se adauga un praf de sare, apoi se ia vasul de pe foc, dupa 2-3 minute.
Compozitia se pune intr-un castron umezit cu apa rece si se lasa sa se raceasca.
Se serveste in forme, cu dulceata de fructe pusa deasupra.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete culinare:
Prajitura cu visine
Dulceata de capsuni
Tarta cu visine
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii