Crema de malai este o reteta veche dar foarte gustoasa. Se prepara usor, la fel ca retetele cu mamaliga si este o mancare satioasa.
Crema de malai este o reteta veche dar foarte gustoasa. Se prepara usor, la fel ca retetele cu mamaliga si este o mancare satioasa. Se pune la fiert apa cu sare, iar separats e curata morcovii, se taie marunt sis e pun la fiert. Se toaca ceapa marunt, apoi se pune la inabusit in ulei. Se adauga hribii taiati in bucati mai mari, putina sare si piper dupa gust. Se lasa sa fiarba pe foc mic, acoperit, pana se fac ciupercile. Cand apa clocoteste se adauga malaiul in ploaie si se amesteca continuu cu un tel. Se lasa la fiert, se adauga morcovii si amestecul de ciuperci, dupa care se lasa sa mai fiarba un minut.
Crema de malai se serveste fierbinte.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii