Galuste de mamaliga

Pentru galustele de mamaliga se face o mamaliga potrivit de tare. Se adauga putin unt si branza rasa. Se ia cu lingura din mamaliga, se fac galuste care se dau prin ou.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g malai
  • 1  l apa
  • 1 lingurita sare.

Mod de preparare

Pentru galustele de mamaliga se face o mamaliga potrivit de tare. Se adauga putin unt si branza rasa. Se ia cu lingura din mamaliga, se fac galuste care se dau prin ou batut si pesmet si se rumenesc pe toate partile in unt sau in untura fierbinte.


Galustele de mamaliga se servesc la masa cu smantana si branza rasa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci