Pentru galustele de mamaliga se face o mamaliga potrivit de tare. Se adauga putin unt si branza rasa. Se ia cu lingura din mamaliga, se fac galuste care se dau prin ou.
Pentru galustele de mamaliga se face o mamaliga potrivit de tare. Se adauga putin unt si branza rasa. Se ia cu lingura din mamaliga, se fac galuste care se dau prin ou batut si pesmet si se rumenesc pe toate partile in unt sau in untura fierbinte.
Galustele de mamaliga se servesc la masa cu smantana si branza rasa.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii