Laptele se pune la fiert, impreuna cu 30 gr unt, sare si o jumatate lingurita frunze de romarin. Se toarna malaiul in ploaie cand incepe sa clocoteasc
Laptele se pune la fiert, impreuna cu 30 gr unt, sare si o jumatate lingurita frunze de romarin. Se toarna malaiul in ploaie cand incepe sa clocoteasca laptele si se fierbe mamaliga, amestecand mereu. Se lasa putin la racit, apoi se adauga oul batut, untul ramas si se fac galuste din acest amestec, care se pun la fiert in apa sarata, clocotita. Separat, se fierb ingredientele pentru sos, se rumenesc galustele in uleiul amestecat cu unt si se servesc calde cu sos presarat cu rozmarin.
Acest fel de mancare se serveste cald.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor
Legume la cuptor
Placinta de dovleac
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii