Laptele se pune la fiert, impreuna cu 30 gr unt, sare si o jumatate lingurita frunze de romarin. Se toarna malaiul in ploaie cand incepe sa clocoteasc
Laptele se pune la fiert, impreuna cu 30 gr unt, sare si o jumatate lingurita frunze de romarin. Se toarna malaiul in ploaie cand incepe sa clocoteasca laptele si se fierbe mamaliga, amestecand mereu. Se lasa putin la racit, apoi se adauga oul batut, untul ramas si se fac galuste din acest amestec, care se pun la fiert in apa sarata, clocotita. Separat, se fierb ingredientele pentru sos, se rumenesc galustele in uleiul amestecat cu unt si se servesc calde cu sos presarat cu rozmarin.
Acest fel de mancare se serveste cald.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor
Legume la cuptor
Placinta de dovleac
• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniGustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine
Negresa cu capsuni si mentaDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatNu stiu daca exista cineva caruia sa nu-i placa acest fel de mancare, pregatita cu carnatii proaspeti de casa, fleica de la...
Cartofi, carnati si fleica la cuptorAtunci cand vrei ceva dulce, aparatul Waffle Maker Duraceramic Breville este foarte util in bucatarie. Trebuie...
Desert gofre cu chefir in compozitie la aparatul Waffle Maker Duraceramic BrevilleIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii