Mamaliga cu branza la cuptor

Se face o mamaliga mai moale. Se unge cu unt o forma de sticla ce merge la foc. Se pune un strat subtire de mamaliga. Aceasta se aseaza usor, intinzan

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • mamaliga
  • unt
  • branza de burduf
  • 2-3 oua
  • lapte
  • sare
  • parmezan ras

Mod de preparare

Se face o mamaliga mai moale. Se unge cu unt o forma de sticla ce merge la foc. Se pune un strat subtire de mamaliga. Aceasta se aseaza usor, intinzand-o cu o lingura muiata in unt. Se pune un strat de branza de burduf, sau de Braila, dupa placere, si unt, apoi iarasi mamaliga, branza, unt. Ultimul strat sa fie de mamaliga. Se bat 2-3 oua cu putin lapte si sare ca pentru omleta. Se toarna peste mamaliga, se presara parmezan ras, se da la cuptor, pana ce se rumeneste deasupra.
Se serveste in forma.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori