Branza se spala si se rade. Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Se prepara mamal
Branza se spala si se rade. Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Se prepara mamaliga fiarta, folosind reteta respectiva (cu malai extra). In tava unsa cu margarina (50g),se asaza un strat de mamaliga si un strat de branza rasa. Operatia se repeta de trei ori, in asa fel incat deasupra sa fie mamaliga. In ultimul strat se fac 10 goluri cu ajutorul unui polonic in care se asaza cate doua oua si cate 15g margarina. Se presara deasupra cascaval ras si se introduce tava la cuptor 15 minute, pentru gratinare. Dupa gratinare, se portioneaza.
Preparatul se prezinta pe farfurie si se serveste cald.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii