Mamaliga cu branza telemea si oua la cuptor este un aperitiv delicios si sanatos. Branza se spala si se rade. Ouale se spala, cascavalul se curata de coaja si se rade.
Mamaliga cu branza telemea si oua la cuptor este un aperitiv delicios si sanatos. Branza se spala si se rade. Ouale se spala, cascavalul se curata de coaja si se rade. Se prepara mamaliga. in tava unsa cu unt (50 g) se aseaza un strat de mamaliga si un strat de branza rasa. Operatiunea se repeta de doua ori, in asa fel incat deasupra sa fie tot mamaliga. Cu ajutorul unui polonic, in ultimul strat se fac 5 gauri in care se aseaza cate un ou si 10 g de unt. Se presara cascaval ras si se introduce la cuptor, unde se lasa 5 minute pentru gratinare.
Mamaliga cu branza telemea si oua la cuptor se serveste calda.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii