Se prepara o mamaliguta pripita inlocuind apa cu lapte. Cind este gata, se ia de la foc si se amesteca cu jumatate din cantitatea de brinza si unt, se
Se prepara o mamaliguta pripita inlocuind apa cu lapte. Cind este gata, se ia de la foc si se amesteca cu jumatate din cantitatea de brinza si unt, se lasa sa se raceasca, apoi se adauga ouale batute spuma si se amesteca cu lingura de lemn. Se unge o forma sau o cratita cu putin unt, se asaza jumatate din mamaliga astfel preparata, se presara cu restul de brinza si de unt taiat bucatele si se acopera cu restul de mamaliga. Se unge cu putin unt deasupra si se da la cuptor 15-20 minute
Se serveste fierbinte
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii