Mamaliga cu carne si ciuperci

Pentru a prepara aceasta reteta de mamaliga cu ciuperci sunt necesare urmatoarele ingrediente: ciuperci, faina de porumb, ceapa, slanina afumata, carne de porc tocata, ceapa, rosii, ardei, telina, branza, pastarnac.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru mamaliga:
  • faina de porumb
  • apa
  • sare
  • Pentru umplutura 1:
  • ceapa
  • slanina afumata
  • carne de porc tocata
  • Pentru umplutura 2:
  • ciuperci de padure
  • ceapa
  • rosii
  • ardei
  • telina
  • branza
  • pastarnac

Mod de preparare

Se face o mamaliga care se taie in 3 felii. Pentru a realiza prima umplutura, se caleste ceapa cu slanina afumata, taiata in prealabil in bucati mici. Se adauga carne de porc tocata si se lasa pana se patrunde bine.

Pentru a realiza a doua umplutura, se fierb ciupercile de padure in apa cu sare. Se calesc ceapa, ardeii, rosiile, telina si pastarnacul, taiate marunt. Se adauga si ciupercile.

Se pune intr-un vas un strat de mamaliga, se acopera cu prima umplutura realizata, se pune alt strat de mamaliga, se acopera cu umplutura 2 peste care se adauga inca un strat de mamaliga. Se rade branza si se pune putin la cuptor.


Poate fi servita imediat.

Alte retete recomandate:

Felii de mamaliga la cuptor

Mamaliga cu sos de rosii

Mamaliga cu ochiuri la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori