Pentru a prepara aceasta reteta de mamaliga cu cas si smantana sunt necesare urmatoarele ingrediente: cas, slanina, faina de porumb, sare, apa.
Se prepara o mamaliga, din faina de porumb. Se rade casul pe razatoare. Slanina se taie cubulete si se pune la calit.
Se ia o tava si se aseaza un strat de slanina, apoi un strat de branza si un strat de mamaliga. Se continua tot asa, astfel incat ultimul strat sa fie de branza.
Se pune tava la cuptor inainte de a fi servita.
Alte retete recomandate:
Mamaliga cu carne si ciuperci
Mamaliga cu sos de rosii
Mamaliga cu ochiuri la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii