Pentru a prepara aceasta reteta de mamaliga cu cas si smantana sunt necesare urmatoarele ingrediente: cas, slanina, faina de porumb, sare, apa.
Se prepara o mamaliga, din faina de porumb. Se rade casul pe razatoare. Slanina se taie cubulete si se pune la calit.
Se ia o tava si se aseaza un strat de slanina, apoi un strat de branza si un strat de mamaliga. Se continua tot asa, astfel incat ultimul strat sa fie de branza.
Se pune tava la cuptor inainte de a fi servita.
Alte retete recomandate:
Mamaliga cu carne si ciuperci
Mamaliga cu sos de rosii
Mamaliga cu ochiuri la cuptor
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise"Picnicul bucatarasilor" Cu capsuni dulci si aromate, am pregatit o prajiturica atat de minunata, curcubeu pe...
Prajitura cu capsuni, crema de vanilie si friscaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii