Pentru a prepara aceasta reteta de mamaliga cu cas si smantana sunt necesare urmatoarele ingrediente: cas, slanina, faina de porumb, sare, apa.
Se prepara o mamaliga, din faina de porumb. Se rade casul pe razatoare. Slanina se taie cubulete si se pune la calit.
Se ia o tava si se aseaza un strat de slanina, apoi un strat de branza si un strat de mamaliga. Se continua tot asa, astfel incat ultimul strat sa fie de branza.
Se pune tava la cuptor inainte de a fi servita.
Alte retete recomandate:
Mamaliga cu carne si ciuperci
Mamaliga cu sos de rosii
Mamaliga cu ochiuri la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii