Mamaliga cu cas si slanina

Pentru a prepara aceasta reteta de mamaliga cu cas si smantana sunt necesare urmatoarele ingrediente: cas, slanina, faina de porumb, sare, apa.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • faina de porumb
  • sare
  • apa
  • 300 g cas
  • 200 g slanina

Mod de preparare

Se prepara o mamaliga, din faina de porumb. Se rade casul pe razatoare. Slanina se taie cubulete si se pune la calit.

Se ia o tava si se aseaza un strat de slanina, apoi un strat de branza si un strat de mamaliga. Se continua tot asa, astfel incat ultimul strat sa fie de branza.


Se pune tava la cuptor inainte de a fi servita.

Alte retete recomandate:

Mamaliga cu carne si ciuperci

Mamaliga cu sos de rosii

Mamaliga cu ochiuri la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc