Aceasta reteta culinara de mamaliga cu legume la cuptor este potrivita atat pentru vegetarieni cat si pentru persoanele care tin post. In plus este un fel de mancare foarte sanatos, plin de vitamine.
Prepara mamaliga. Optional, pentru o aroma mai intensa, poti sa adaugi in compozitie si un pumn de alune sfaramate. Portioneaza mamaliga in forme mici de sufleu.
Incinge un wok-ul si adauga uleiul de masline. Adauga pe rand ceapa si usturoiul maruntit, pana se inmoaie. Adauga apoi vanata feliata, rosiile si zucchini-ul. Cand sunt aproape gata adauga si frunzele de spanac.
Cand sunt gata legumele, scoate mamaliga din formele de sufle, si aseaza legumele deasupra.
Mamaliga cu legume la cuptor se serveste cu legumele calde.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii