Mamaliga buna se face in ceaun. Se pune ceaunul cu apa la fiert. Se pune sare si se presara putin malai. Cand clocoteste apa, se toarna malaiul, tot d
Mamaliga buna se face in ceaun. Se pune ceaunul cu apa la fiert. Se pune sare si se presara putin malai. Cand clocoteste apa, se toarna malaiul, tot dintr-o data, despicandu-l cu facaletul. Se lasa sa fiarba jumatate de ora, apoi se amesteca bine. Se turteste putin cu dosul unei linguri de lemn muiata in apa, se mai lasa sa rabufneasca de cateva ori, apoi se rastoarna pe o farfurie groasa sau pe un fund de lemn rotund, special pentru mamaliga.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii