Mamaliga la cuptor este o mancare traditionala foarte delicioasa. Se face o mamaliga nu foarte tare. Apoi o cratita sau tava se unge cu unt.
Mamaliga la cuptor este o mancare traditionala foarte delicioasa. Se face o mamaliga nu foarte tare.
Apoi o cratita sau tava se unde cu unt, se aseaza un strat de mamaliga apoi un strat de carnati sau salam(ce aveti in casa) 1 sau 2 oua fierte, se acopara cu alt strat de mamaliga si deasupra am batut un ou crud si l-am pus peste.se da la cuptor pana se rumeneste.
cand se serveste se adauga o lingura, doua de smantana.
pofta buna!
Mamaliga la cuptor se serveste calda si eventual cu niste muraturi.
Checul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaPentru ostropel de pui cu tomate si usturoi spalam carnea si o condimentam dupa care prajim pulpele in putin ulei pana se...
Ostropel de pui cu tomate si usturoiO supa minunata de iarna, cu o aroma deosebita. Eu ii spun si supa antiraceala. Contine mult usturoi, motiv pentru care se...
Supa crema de cartofi cu usturoi copt si pesto de patrunjelDe obicei fac mâncarea de fasole fără carne, dar pentru că am nimerit nişte afumătură mai grasă şi am avut câţiva...
Iahnie de fasole cu afumatura si carnatiPentru ca este vara, am folosit vinete albe, care mi-e imi par mai dulci si mai frumoase, si de asemenea am gasit in piata...
Musaca in stil grecescO mancare usoara, satioasa si gustoasa! Retete dietetice
Paste integrale cu carne de pui in sos de rosiiRogolah este o reteta culinara minunata de cornulete foarte fragede, umplute cu nuca si scortisoara. Cornuletele se pot umple...
Rogolah, cornulete foarte fragede1. Incalzim cuptorul la 175°C ptr. ventilatie, sau 200°C la normal. 2. Acoperim fundul formei de tort(26 cm diametru)...
Tort cu branza si friscaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii