Mamaliga la cuptor este o mancare traditionala foarte delicioasa. Se face o mamaliga nu foarte tare. Apoi o cratita sau tava se unge cu unt.
Mamaliga la cuptor este o mancare traditionala foarte delicioasa. Se face o mamaliga nu foarte tare.
Apoi o cratita sau tava se unde cu unt, se aseaza un strat de mamaliga apoi un strat de carnati sau salam(ce aveti in casa) 1 sau 2 oua fierte, se acopara cu alt strat de mamaliga si deasupra am batut un ou crud si l-am pus peste.se da la cuptor pana se rumeneste.
cand se serveste se adauga o lingura, doua de smantana.
pofta buna!
Mamaliga la cuptor se serveste calda si eventual cu niste muraturi.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataCu aluat fraged, foarte sfărâmicios și umplutură de cireșe cu puțin amidon, realizăm rapid o rețetă de Mini...
Desert mini tarte cu cireseIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii