Se pune malaiul la fiert in apa clocotita si se face o mamaliga mai pripita. Se toarna o parte din ea sub forma de strat intr-o forma unsa, apoi se p
Se pune malaiul la fiert in apa clocotita si se face o mamaliga mai pripita. Se toarna o parte din ea sub forma de strat intr-o forma unsa, apoi se pune un strat de branza si se acopera cu restul de mamaliga. Se introduce vasul in cuptor pentru 20 de minute. Dupa ce se scoate din cuptor, se apasa din loc in loc cu dosul unui polonic inmuiat in unt topit, facand adancituri pentru fiecare ou. Se pune untul in aceste adancituri si se sparge cate un ou. Se introduce din nou in cuptor vasul, pana se intaresc albusurile.
Se serveste mancarea direct din vasul in care s-a pregatit.
Alte retete:
Saratele Friptura de vita la cuptor Placinta de dovleac
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradRetete Pascale
Costite de ied cu usturoi verde si stevieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii