Se pune malaiul la fiert in apa clocotita si se face o mamaliga mai pripita. Se toarna o parte din ea sub forma de strat intr-o forma unsa, apoi se p
Se pune malaiul la fiert in apa clocotita si se face o mamaliga mai pripita. Se toarna o parte din ea sub forma de strat intr-o forma unsa, apoi se pune un strat de branza si se acopera cu restul de mamaliga. Se introduce vasul in cuptor pentru 20 de minute. Dupa ce se scoate din cuptor, se apasa din loc in loc cu dosul unui polonic inmuiat in unt topit, facand adancituri pentru fiecare ou. Se pune untul in aceste adancituri si se sparge cate un ou. Se introduce din nou in cuptor vasul, pana se intaresc albusurile.
Se serveste mancarea direct din vasul in care s-a pregatit.
Alte retete:
Saratele Friptura de vita la cuptor Placinta de dovleac
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii