Se rade branza pe razatoarea mica. Se taie fasii slanina si se prajeste putin. Se face o mamaliga de consistenta mai moale. Pe o farfurie se pun cam
Se rade branza pe razatoarea mica. Se taie fasii slanina si se prajeste putin. Se face o mamaliga de consistenta mai moale. Pe o farfurie se pun cam 2 linguri de mamaliga, se intinde putin, apoi se pune o lingura de slanina prajita, iar deasupra se presara branza rasa, se continua cu inca un strat de mamaliga, slanina si branza. La final, se pune un strat de mamaliga si slanina.
Se poate servi cald dar si rece.
Alte retete recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii