Se pune laptele la fiert iar cand da in clocot se pune malaiul si grisul si se lasa sa fiarba, apoi se amesteca bine cu facaletul pana se desprinde d
Se pune laptele la fiert iar cand da in clocot se pune malaiul si grisul si se lasa sa fiarba, apoi se amesteca bine cu facaletul pana se desprinde de pe vas. Se unge o forma cu unt, se rastoarna mamaliga in forma si se introduc in ea felii subtiri de cascaval si bucatele de unt. Se toarna sosul de rosii si se presara cascaval ras. Se introduce in cuptor pentru jumatate de ora.
Se serveste fierbinte.
Alte retete culinare:
Mancare de mazare cu sos de rosii Cartofi la cuptor Ciulama de ciuperci cu mamaliguta
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii