Reţetă de preparare a papanaşilor de mamaliga

Reţetă de preparare a papanaşilor. Papanasul de mamaliga este o mancare cu branza sanatoasa si populara ce se poate servi de post sau pentru vegetarieni. Se prepara o mamaliga din lapte, malai si sare.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Reţetă de preparare a papanaşilor
  • 5 l lapte
  • 500 g malai
  • o lingurita de sare
  • o lingura de unt
  • 400 g branza de burduf sau
  • cascaval ras
  • 2oua
  • pesmet
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Papanasul de mamaliga este o mancare cu branza sanatoasa si populara ce se poate servi de post sau pentru vegetarieni. Se prepara o mamaliga din lapte, malai si sare. Dupa ce a fiert, se amesteca cu branza, untul, ouale, apoi luam cu lingura, facem forma de papanas turtit, dam prin pesmet si punem la prajit in ulei.


Papanasii de mamaliga se servesc cu smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori