Reţetă de preparare a papanaşilor de mamaliga

Reţetă de preparare a papanaşilor. Papanasul de mamaliga este o mancare cu branza sanatoasa si populara ce se poate servi de post sau pentru vegetarieni. Se prepara o mamaliga din lapte, malai si sare.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Reţetă de preparare a papanaşilor
  • 5 l lapte
  • 500 g malai
  • o lingurita de sare
  • o lingura de unt
  • 400 g branza de burduf sau
  • cascaval ras
  • 2oua
  • pesmet
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Papanasul de mamaliga este o mancare cu branza sanatoasa si populara ce se poate servi de post sau pentru vegetarieni. Se prepara o mamaliga din lapte, malai si sare. Dupa ce a fiert, se amesteca cu branza, untul, ouale, apoi luam cu lingura, facem forma de papanas turtit, dam prin pesmet si punem la prajit in ulei.


Papanasii de mamaliga se servesc cu smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc