Sufleu de malai

Se toarna malaiul in ploaie in apa clocotita cu sare pina se ingroasa, se adauga untul apoi se amesteca cu brinza rasa. Cind s-a mai racit se adauga o

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pahare malai
  • 100 gr. brinza telemea
  • 2 oua
  • 2 linguri unt
  • sare

Mod de preparare

Se toarna malaiul in ploaie in apa clocotita cu sare pina se ingroasa, se adauga untul apoi se amesteca cu brinza rasa. Cind s-a mai racit se adauga ouale batute. Se toarna intr-o forma rezistenta la foc unsa cu unt. Se coace in cuptor incins 20-30 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc