Retete de pasti

Reteta Briose cu flori de primavara

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 25m 
Dorian Radu postat de
Postat pe: 29-04-2017
Adaugă în cartea de bucate
Brioșe cu cremă de mascarpone, decorate cu petale de gălbenele, flori de liliac și cu sâmburi de rodie, afine și coajă de lime rasă fin.

ingrediente

4 portii

   200 g zahar brun
   400 g faina de grau
   100 g cacao
   4 oua
   150 g lapte cald
   150 g unt topit
   1 plic de praf de copt
   1 plic de zahar vanilat
Crema:
   250 g mascarpone
   250 g crema de unt
   2 linguri de zahar pudra
   sucul de la 1 lime
   esenta de vanilie

mod de preparare

Se încinge cuptorul la 180º C. Făina, zahărul, cacaua, praful de copt și zahărul vanilat se amestecă. Ouăle se bat cu zahărul, până se triplează volumul, se adaugă untul și laptele, se omogenizează, apoi se încorporează amestecul de făină, se omogenizează aluatul. Se toarnă în forme, la 3/4 din volumul formei, se dau la cuptor pentru 20-25 min.

Crema: se omogenizeaza toate ingredientele, crema se da la rece pentru 1 ora.

Incearca si Drob de porc cu broccoli
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu flori de primavara" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Retete de pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.