Ciorbă de miel reţetă. Ciorba de miel cu tarhon este a supa speciala si delicioasa, care merita incerat. Carnea de miel se spala foarte bine, se taie bucati.
Ciorba de miel cu tarhon este a supa speciala si delicioasa.
Carnea de miel se spala foarte bine, se taie bucati si se lasa cateva ore in apa cu 2 linguri de otet. Se pune apoi la fiert in 4 l de apa rece. Se lasa sa fiara o ora la foc mic. Separat se calesc in ulei morcovii rasi pe razatoarea cu ochiuri mari , telina si ceapa tocata cat mai fin. Se adauga in ciorba si se mai lasa sa fiarba 20 de minute, se pune orezul spalat bine. Se sareaza dupa gust, se pune otet de pe ardeii iuti ca sa acrim ciorba si se stinge focul. Se bat galbenusurile cu smantana peste care se toarna treptat un polonic din supa apoi se adauga in oala.
Ciorba de miel cu tarhon se serveste cu ardei iuti si tarhon tocat fin.
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateCapsuni la borcan este o delicioasă dulceață tradițională, preparată din capsuni proaspete și sirop de zahăr, pentru...
Capsuni la borcanSe toaca fin putina frunza de patrunjel, se amesteca cu untul proaspat, fara sa se frece. Se adauga un praf de sare, piper si...
Unt cu verdeataUn gust dulce pikant ne-au cucerit pe deplin, iar faptul ca se lucreaza asa de usor cu foile de orez pe mine m-a incantat si...
Pachetele de primavara cu foi de orezSalata se prepara din ardei grasi rosii, folositi si pentru bulion. La 100 de ardei se intrebuinteaza 1 l otet la 6 grade, 1...
Salata de ardei grasi rosiiSarmalutele cu soia si ciuperci este o mancare de post delicioasa. Intr-un vas cu apa fierbinte se pun granulele de soia,se...
Sarmalute cu soia si ciuperciReteta traditional romaneasca de ciorba din oase de porc acrita, cu zeama de varza, era de departe cea mai buna, pe cand eram...
Reteta traditional romaneasca de ciorba din oase de porc acrita, cu zeama de varzaDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii