O reteta inedita pentru sarbatorile pascale pregatita din ce avem prin frigider!
Se pun la fiert maruntaiele de la miel cu apa, sare, piper, foi de dafin. Se fierb, se clatesc si se dau prin masina de carne.
Se pun intr-un vas maruntaiele date prin masina de carne, carnea tocata, albusurile, oul crud, piper macinat, sare dupa gust, ierburi aromate, prazul tocat marunt, ceapa tocata marunt si se omogenizeaza bine compozitia.
Se pune in tavi hartie de copt si in fiecare se pune din tava se pune 1/4 din compozitie, intr-o tava se pun 4 oua fierte si curatate, in cealalta tava de pune salamul crud uscat, apoi se pune cealalta compozitie cate 1/4. Se pune prapur peste drob sau ou batut si se dau tavile la cuptor.
Se lasa la foc potrivit pana cand se coc.
Sa aveti pofta, dragilor!
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii