Retete de pasti

Reteta Drob cu ciuperci

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 1h:15m 
Alexandra_Asofiei postat de
Postat pe: 19-04-2018
Adaugă în cartea de bucate
Cand nu am la indemana maruntaie de miel, aceasta e versiunea drobului pe care o folosesc si iese foarte bun.

ingrediente

4 portii

   400 gr carne de porc tocata
   170 gr ciuperci din conserva
   2 ficatei de pui
   160 gr pate de porc
   3 oua
   2 linguri gris
   ceapa verde
   patrunjel verde
   marar uscat
   sare
   piper

mod de preparare

Cum nu am avut mai mult ficat de pui, am pus doar doi, mititei, la fiert timp de 10 minute. Apoi i-am tocat impreuna cu ciupercile.

Intr-un castron am amestecat carnea tocata cu ciupercile si pateul. Am adaugat apoi cele 3 oua batute, verdeturile, grisul, sare si piper si am omogenizat.

Am pus hartie de copt intr-o tava de chec peste care am turnat compozitia.

Se coace in cuptorul preincalzit la 180 de grade C, timp de 1 ora si un sfert. Cu 5 minute inainte de a-l scoate de la cuptor, l-am mutat pe prima treapta ca sa se rumeneasca mai bine deasupra.

Se lasa sa se raceasca complet, apoi se taie in felii.
Incearca si Tort Raffaello cu blat de krantz
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Retete de pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.