Drob de miel este un aperitiv festiv specific Pastelui, cand gasim verdeturi proaspete. Dar drobul de miel este o reteta de aperitiv ce poate fi facut si cu alte ocazii.
Maruntaiele se spala, se taie bucatele, se pun la fiert in apa clocotita cu sare , iar apoi se toaca marunt ori se dau prin masina de tocat.
Se adauga ceapa uscata inabusita, ceapa si usturoiul verde taiate marunt, mararul si patrunjelul tocate marunt, oualele, smantana, sarea si piperul.
Se aranjaza prapurele intr-o tava care a fost tapetata cu o hartie de copt .
Se pune compozitia, se niveleaza si se acopera cu prapurele ramas .
Se da la cuptorul incalzit pentru circa 45 minute.
Datorită tehnologiei cu încălzire 3D, căldura acţionează uniform şi nu e nevoie să amesteci.Datorită valvei ajustabile pentru controlul presiunii, ingredientele îşi păstrează valorile nutritive.
Se taie felii si se serveste rece.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii