Drob de miel

Drobul de miel este nelipsit de pe mesele de Paste ale romanilor. Mie imi place sa-l fac cu o zi inainte de Inviere si sa-l servesc pe platouri, alaturi de alte aperitive.

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa
Drob de miel

Ingrediente

  • organele de la un miel (ficat, plamani, inima);
  • ceapa 4 buc;
  • patrunjel verde si marar 1 legatura;
  • 4 oua;
  • putin ulei;
  • sare, piper

Mod de preparare

Se spala bine organele de miel si se pun la fiert in apa cu sare. Ceapa se curata, se spala si se toaca destul de marunt. Tocam patrunjelul si mararul, scoatem organele si le maruntim. Amestecam compozitia, adaugam ouale, sarea si piperul dupa gust/miros si punem intr-o tava de copt si lasam la cuptor 20 minute.

Sursa de inspiratie: http://www.culinar.ro/retete/mancaruri/mancaruri-cu-carne/drob-de-miel-cu-patrunjel-si-marar/63/4/24719/

Mi-ar placea produsele Philips deoarece sunt de cea mai buna calitate si mi-ar fi de ajutor in bucatarie, in prepararea diferitelor dulciuri si mancaruri.


Drobul de miel se serveste rece, alaturi de ridichi rosii, branza telemea, ceapa verde etc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori