Drobul de miel este nelipsit de pe mesele de Paste ale romanilor. Mie imi place sa-l fac cu o zi inainte de Inviere si sa-l servesc pe platouri, alaturi de alte aperitive.
Se spala bine organele de miel si se pun la fiert in apa cu sare. Ceapa se curata, se spala si se toaca destul de marunt. Tocam patrunjelul si mararul, scoatem organele si le maruntim. Amestecam compozitia, adaugam ouale, sarea si piperul dupa gust/miros si punem intr-o tava de copt si lasam la cuptor 20 minute.
Sursa de inspiratie: http://www.culinar.ro/retete/mancaruri/mancaruri-cu-carne/drob-de-miel-cu-patrunjel-si-marar/63/4/24719/
Mi-ar placea produsele Philips deoarece sunt de cea mai buna calitate si mi-ar fi de ajutor in bucatarie, in prepararea diferitelor dulciuri si mancaruri.
Drobul de miel se serveste rece, alaturi de ridichi rosii, branza telemea, ceapa verde etc.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii