Drob de miel cu ceapa si usturoi este o reteta traditionala de Paste pe care o puteti face foarte simplu. Pentru aceasta reteta de drob aveti nevoie de maruntaie de miel, dar si de 300 g carne de miel.
Drob de miel cu ceapa si usturoi este o reteta traditionala de Paste pe care o puteti face foarte simplu. intai de toate carnea de miel, plamanii, rinichii, ficatul si inima se pun la fiert. Apoi se toaca cu masina de tocat. Separat se calesc ceapa si usturoi verde, dar si ceapa uscata, tocata marunt. Cand acestea devin aurii, se adauga peste maruntaie. Se leaga toata compozitia pentru drob de miel cu ceapa si usturoi cu cele doua oua si eventual doua felii de franzela inmuiate in apa si stoarse bine. Se condimenteaza dupa gust.Tava se unge bine cu untura s se taoeteaza cu prepurele spalat bine. Acesta trebuie sa imbrace si peretii tavii. Se asaza primul strat de compozitie de drob, apoi, pe lung, ouale fierte bine si deasupra se pune al doilea strat de compozitie. Se inchide prapurele peste. Tava cu drobul de miel cu ceapa si usturoi se da la cuptor pentru 45-60 de minute.
Se serveste calda sau rece cu salata verde.
Alte retete de drob recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii