Nelipsit de pe masa de Paste este drobul de miel.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece, impreuna cu cateva boabe de piper, 1 foaie de dafin, timp de 35- 40 minute.
Separat punem la fiert in apa cu sare morcovii curatati.
Punem la fiert si cele doua oua.
Dupa ce au fiert maruntaiele, se lasa sa se racesca, apoi se dau prin robot sau se toaca marunt.
Hribii se oparesc, se scurg de apa si se dau prin robot.
Intr-un bol mai mare punem carnea tocata, hribii tocati, apoi adaugam ceapa verde, morcovii, gogosarii tocati marunt si amestecam bine.
Adaugam ouale batute bine, ienibaharul zdrobit, oregano, sarea, piperul si omogenizam foarte bine compozitia.
Intr-o tava intindem feliile de bacon, apoi adaugam compozitia, printe compozitie punem si ouale de prepelita fierte si strangem foarte bine.
Dam tava la cuptorul preincalzit la 190 grade C, timp de 50 minute pana cand se rumeneste usor.
Dupa ce s-a copt, scoatem drobul din cuptor si se lasa la racit in forma.
Cand e complet rece, se scoate din tava, se feliaza si se poate servi.
Pofta buna !
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii