Nelipsit de pe masa de Paste este drobul de miel.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece, impreuna cu cateva boabe de piper, 1 foaie de dafin, timp de 35- 40 minute.
Separat punem la fiert in apa cu sare morcovii curatati.
Punem la fiert si cele doua oua.
Dupa ce au fiert maruntaiele, se lasa sa se racesca, apoi se dau prin robot sau se toaca marunt.
Hribii se oparesc, se scurg de apa si se dau prin robot.
Intr-un bol mai mare punem carnea tocata, hribii tocati, apoi adaugam ceapa verde, morcovii, gogosarii tocati marunt si amestecam bine.
Adaugam ouale batute bine, ienibaharul zdrobit, oregano, sarea, piperul si omogenizam foarte bine compozitia.
Intr-o tava intindem feliile de bacon, apoi adaugam compozitia, printe compozitie punem si ouale de prepelita fierte si strangem foarte bine.
Dam tava la cuptorul preincalzit la 190 grade C, timp de 50 minute pana cand se rumeneste usor.
Dupa ce s-a copt, scoatem drobul din cuptor si se lasa la racit in forma.
Cand e complet rece, se scoate din tava, se feliaza si se poate servi.
Pofta buna !
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouSamosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...
Samosa cu cartofiPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieNe place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereSupa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...
Supa ungureasca de chimenPentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se...
Sos tartar cu patrunjelN-ai spune ca se poate face pandispan cu cirese, fara cirese, doar cu rahat. Urmareste reteta pas cu pas si invata cum sa...
Pandispan cu rahatDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii