Drobul de pasare este o alternativa delicioasa la clasica reteta de drob de miel, un aperitiv nelipsit de pe masa de Paste.
Se fierb pipotele si ficatul si apoi se toaca marunt. Se toaca la fel si restul verdeturilor. Se amesteca apoi maruntaiele cu verdeturile, 4 oua si se asezoneaza cu sare, piper si condimente dupa gust. Se unge o tava cu ulei, se tapeteaza cu pesmet si se toarna compozitia. Se aseaza deasupra oua fierte taiate pe jumatate. Se bat bine 2-3 albusuri de ou cu sare si piper si se intind peste drob. Se coace la foc potrivit 30-35 minute.
Drobul de pasare se portioneaza rece. Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriEste un desert potrivit pentru acest sezon. L-am preparat cu frișca LaDorna, care a fost extrem de potrivita în prepararea...
Tort cu capsuni si macSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorSe taie carnea de pui ca pt snitzel(dar nu se bate); eu am folosit pulpe dezosate dar e ok si piept. Cartofii se curata si se...
Pui surprizaSe fierb cartofi in coaja apoi se lasa la rece , se curata si se piseaza f bine. Apoi se adauga oul sarea si faina cat...
CledneIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Comentarii