O reteta cu legume, pentru zilele de post cand suntem in pana de idei, potrivita langa o salata de cruditati !
Tocam ceapa si usturoiul si le calimintr-o lingura de ulei. Adaugam peste ceapa, cartofii pasati, soia fiarta in apa cu vegeta si strecurata, pesmetul, pasta de gulas, frunze de patrunjel tocate marunt si vegeta dupa gust si le framantam bine impreuna. Intr-o forma de chec unsa cu ulei si tapetata cu faina, punem 1/2 din compozitia de mai sus. In mijloc pe lungime asezam morcovul si il acoperiam cu restul compozitiei. Dam tava la cuptor cca 50 minute, pana se dezlipeste de pe margini. Il lasam la racit dupa care il servim. Pofta Buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii