Drobul din carne de vita este o reteta simpla si gustoasa. Se prepara din carne se vita, maruntaie de vita, oua, verdeata si ceapa.
Drobul din carne de vita este o altetrnativa foarte convenabila pentru cei carora nu le place carnea de miel.
Se caleste carnea tocata, apoi se scoate din tigaie si se lasa deoparte. Se caleste in uleiul ramas ceapa tocata marunt, pana se aureste. Se fierb maruntaiele si se dau prin masina de tocata. Se amesteca carnea cu ceapa, maruntaiele, ouale, verdeata, sarea si condimentele. Se pune amestecul pentru drob de vita in tava unsa si se unge deasupra cu ou batut. Se introduce tava in cuptor si se lasa pana se rumeneste.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii