Drobul din maruntaie de porc este un aperitiv delicios si traditional. Ficatul, plamanii, limba, splina de porc se spala si se fierb in apa clocotita cu sare.
Drobul din maruntaie de porc este un aperitiv delicios si traditional. Ficatul, plamanii, limba, splina de porc se spala si se fierb in apa clocotita cu sare, indepartandu-se spuma de cate ori este cazul. Dupa fierbere se scurg de lichid, se racesc si se dau prin masina de tocat. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt, apoi se opareste. Dupa ce s-a racit putin, se scurge de apa. Ouale se spala, faina si pesmetul se cern. Mararul se spala si se toaca marunt. Patrunjelul se spala si se taie marunt. Compozitia de organe se inabusa in ulei cu putina apa, laolalta cu ceapa. Se raceste, dupa care se amesteca cu piper, sare, patrunjel si marar. Compozitia formata se portioneaza, apoi fiecare bucata se trece prin ou si faina. Se rumenesc in ulei.
Drobul din maruntaie de porc se serveste cald sau rece.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii