Drob din organe de porc este o mancare pentru Pasti pe care o puteti pregati ca si alternativa la drobul de miel. Pentru aceasta reteta de drob aveti nevoie, intre altele, de pulpa de porc si verdeturi.
Drob din organe de porc este o mancare pentru Pasti pe care o puteti pregati ca si alternativa la drobul de miel.
De altfel aceasta reteta de drob o puteti pregati si cu alte ocazii, nu doar de sarbatori.
Pentru drobul din organe de porc, mai intai trebuie spalate bine organele in apa rece. Se toaca apoi cat mai marunt si se lasa in apa cu otet pentru a elimina mirosul.
Se pun apoi la fiert impreuna cu carnea, pentru o jumatate de ora. Dupa ce s-au fiert se dau toate ingredientele prin masina de tocat si se framanta bine cu oua, sare si piper.Puneti apoi amestecul intr-o tava tapetata cu ulei si pesmet.ramas in afara se acopera.
Drobul din organe de porc trebuie sa stea in cuptor cam 50 de minute pana se rumeneste frumos.
Se serveste cu mustar.
Alte retete de drob recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii