Retete de pasti

Reteta Friptura de miel cu cartofi si ghimbir

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
gatire reteta 1h 
mimmmi postat de
Postat pe: 19-04-2018
Adaugă în cartea de bucate
O combinatie reusita intre carnea de miel si ghimbir

ingrediente

4 portii

   1 picior de miel
   1 kg cartofi noi
   usturoi
   ghimbir proaspat
   foi dafin
   piper
   sare
   boia
   rozmarin proaspat
   100 ml vin

mod de preparare

Punem piciorul de miel intr-o tava/cratita cu apa (aproximativ 250 ml apa), foi dafin, piper boabe, sare, usturoiul curatat si boia.

Acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor la foc mic, aproximativ 30-40 de minute, pana incepe carnea sa se patrunda.

Adaugam cartofii spalati si taiati cubulete si rozmarinul, acoperim cu folia si dam din nou la cuptor pentru inca cca 20 de minute.

Cand cartofii sunt aproape facuti, adaugam vinul si ghimbirul taiat feliute si dam din nou la cuptor de data asta fara folia de aluminiu. Mai lasam cca 15 minute, pana cand, cartofii au prins o crusta ( sa devina usor crocanti ).


Pofta buna !
Incearca si Cozonac evantai
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel cu cartofi si ghimbir" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Retete de pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 48 %
269.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.