Mancare de cous cous cu carne tocata de miel

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
redusa
Mancare de cous cous cu carne tocata de miel

Ingrediente

  • carne tocata de miel – 800 g
  • cous cous – 200 g
  • merisoare – 150 g
  • ceapa rosie – 2 buc
  • ceapa verde – 1 legatura
  • scortisoara – 1/2 lingurita
  • chimion – 1 varf de cutit
  • piper Cayenne – 1/2 lingurita
  • cardamon – 1/2 lingurita
  • ardei gras rosu – 1 buc
  • fasole la conserva – cca 200 g
  • muguri de pin prajiti – cca 50 g
  • patrunjel – 1 legatura
  • ulei de masline – 25 ml
  • supa de legume – 350 ml
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

• taie ceapa verde oblic, iar ceapa rosie Julien
• toaca ardeiul cubulete
• toaca patrunjelul marunt
• pune uleiul in vasul detasabil al slow cooker Crock-Pot 6 L Saute si incinge-l pe foc
• adauga carnea si caleste-o impreuna cu ardeiul gras, ambele tipuri de ceapa, pana ce devine aurie, si pune apoi supa de legume
• adauga scortisoara, chimionul, piperul Cayenne, cardamonul, sarea, piperul, patrunjelul si fasolea la conserva
• amesteca totul bine, ia de pe foc si pune in slow cooker Crock-Pot 6 L Saute
• programeaza pe modul de gatire High si timpul de o ora si 30 minute
• cu 20 minute inainte de final, gusta si potriveste de sare si piper si totodata adauga mugurii de pin si cous cous-ul si amesteca bine – optional poti pregati cous cous-ul separat, punand apa fiarta deasupra si lasandu-l la hidratat cateva minute.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori